mäster målaren!

 

Lova mig...

att nästa gång jag ska ge mig in i ett renoveringsprojekt ,modell gigantiskt, att stoppa mig i tid. Bind mig, slå mig hårt i huvudet, lås in mig, vad som helst, bara jag inte hinner påbörja och måste sen slutföra

Har hållit på i 10 timmar (år) och med en blå tå så är det inte roligt
Har gett min älskade make isiga blickar och tjurat. Han börjar mer och mer tro han är gift med en 5-åring..
Nu hem och äta godis och se på top model efter varit på Ikea och bytt ut halva köket pga fel mått. Maken ska ta en STOR kall öl. ;-)

väntar..

Sitter på balkongen och väntar på min make som är på väg från Norge hem till mig och fyra veckors semester.
Har precis lagat mat till oss och jag skulle kunna bjuda in ungefär 12 personer till på middag för det blev sjukt mycket mat!
Min hjärna står för närvarande på stoppknappen och snart blir det dags leta extrabatterier eller låta en mekaniker undersöka den. Är nog både en och två skruvar lösa
Exempelvis igår, skulle sova och stängde sovrumsfönstret för man har ju hört tjuvar som klättrar in via balkonger. Hade nog varit bättre om jag istället tagit med mig min dörrnyckel in istället och inte låtit den sitta i låset hela natten!

Har som granne en gammal tant på snart 90 år och som jag värnar om och har lite koll på så att allt är bra med henne. Men stackars tanten värnar tydligen om mig också för hon hade ordnat sig hela natten pga mina nycklar.
Så nu är det HON som har koll på MIG istället för tvärtom. Ha ha ;-)
Nu kom maken så nu ska vi ÄTA! :-)

Fortsättning följer

tunnelbanan

Sitter på tunnelbanan efter mysiga dagar med dottern. Lyckades glömma väskan med nycklarna i hennes bil när hon släppte av mig för att sätta mig på bussen. Men som tur är missade jag bussen och upptäckte att jag väskan fattades och hann få tillbaka den till nästa buss skulle gå.
Nu sitter jag på tunnelbanan och längtar hem till soffan och film. Har bestämt mig för att ha en mysig kväll i soffan med godis och film. Men tyvärr har det mesta godiset gått som proviant på resan hem. Filmer är mer svårsmälta så dom har jag i alla fall kvar! ;-)
Nu är det bara två dagar kvar till Arnfinn går på semester och det ska bli sjukt skönt få flera veckor tillsammans. Fördelen med att sällan ses är att jag kan låta mig förfalla genom att gå runt i träningsoverall med orakade ben osminkad och allmänt ful. Fast då jag ser ut så för det mesta så är det ingen större frihet. ;-)
Jag har turen vara gift med en man som uppskattar min mat mer än om jag är sminkad eller inte. Dessutom tycker han att jag alltid är fin.
Fast det tycker jag han också alltid är. *kärlek*

Nu har jag hunnit med mammamys och dottermys. :-)
Känns som om man äntligen fått lite kvalitétid med familjen
Behöver nu bara det med sönerna och svärföräldrarna, svägerskan, närmsta vännerna. och så vidare... Jag har så många fina människor runt mig. :-)

Nu får jag ha lite koll på stationerna så jag inte , som vanligt, missar när jag ska av. I och för sig är det sista stationen men man vet aldrig, en dag kanske jag överträffar mig själv och lyckas med att sitta kvar och åka tillbaka. ;-)

RSS 2.0