Min tur att bli...

...sjuk.
Hostat halva natten och mellan hostningarna svurit lite lätt över maken som smittat mig.
Fast jag har ingen feber eller så. Så det går nog fort över.
Påsken blir inte alls som vi tänkt. Först skulle vi på SPÖK , men maken var sjuk så fam Danielsson fick biljetterna. Sen skulle vi till Norge och åka skidor men makens sviter efter influensan satte stopp för det och då bestämde vi att ha en liten middag med ungarna på torsdag, i morgon, istället men nu verkar min förkylning sätta stopp för det också!
Som sagt, inget blir som man tänkt sig.
Men jag deppar inte för det. Finns väl någon mening med det också...
 
Hoppas ni alla får en underbar påskhelg med sol och skoj!
Glad påsk!!!

Hade en jätterolig...

...födelsedag!
Startade dagen med frukost på sängen och tvingade maken sjunga! Gillar den där maktkänslan en äkta födelsedag ger, att man liksom kan styra make och barn till att göra saker dom egentligen avskyr bara för att göra mig nöjd, som att sjunga ex. ;-)
Sen stod jag i köket i stort sett från kl:11.00 och framåt. Lagade mat, dukade, diskade, började om igen med fika, duka, diska osv...Fast det är mysigt så jag klagar inte! Min familj låter väldigt mycket och en period där så satte Malin fingarna för öronen, ljudvolymen stiger snabbt när alla (Nina och Sarah) ska försöka överrösta varandra för att få framföra sina åsikter. :-D
Nina hade bakat fantastiska kakor som både Malin och Sarah smusslade med sig hem efterråt. Även maten som blev över delades solidariskt ut till familjemedlemmarna för att ha som matlådor. Känns som om jag portionerar ut från en militärförläggning med MYCKET hungriga och bullriga soldater!
Jag hade köpte en korg med godis på 2,5 kg och den fick dom plocka med sig så mycket godis dom ville. Nästa år kanske jag ska ha fiskdamm istället? ha ha :-D
Åh min fina familj. *kärlek*
Ja det var en riktigt lyckad födelsedag. Jag fick jättefina presenter. Blommor, svartvitt foto i ram på ungarna och en bakmaskin. När bakmaskinen packades upp förvandlades min dotter till en gravid Godzilla och hon blev mycket bitter. hahaha! Tyckte verkligen INTE att jag förtjänade den utan att det var hon som skulle ha en. Ligger en del sanning i det eftersom jag i stort sett ALDRIG bakar och hon har bakning istället för DN på morgonen!
Men jag har lovat att hon ska få baka på min maskin här hemma. Slår liksom två flugor i en smäll där... ;-)
 
Veckorna som gått efter min födelsedag har varit väldigt turbulenta och jag har haft fullt upp med att hålla mig på banan och hinna med allt planerat och oplanerat.
Mamma har hunnit komma hit också och vi har haft fullt schema. Min mors energi är i en klass för sig och jag undrar verkligen vart hon har hittat den???
Men nu har vi äntligen fått fint i garderoben och jag har nya skor på jobbet. Så jag är tacksam att mamma får fart på mig. <3
 
Igår kom älskade maken hem sjuk och eländig. Vi har nu varit tillsammans i snart 11 år och det har aldrig tidigare hänt att han sjukskrivit sig och åkt hem. Han är verkligen jättekrasslig och jag fick igår utlopp för min usk-utbildning. Stackars Arnfinn finner sig i det eftersom han är för sjuk för att protestera. :-D
Idag ska jag ta mig en sväng förbi apoteket och fylla upp förrådet! :-D :-D
Florence Nightingale har uppstått i ny skepnad!!!
 
Passade Glittergrisen i Norrtälje medan Nina och Martin var på Opera. Jag och Grisen hade supermysigt.
 
 
Städad garderob med nya kartonger från IKEA på översta hyllan istf. att det ligger löst.
 
IKEAS skoförvaring är superbra! Köpte upp halva lagret och grät en skvätt när jag kastade ut alla mina skokartonger... Är lite beroende av skokartonger så det var en känslofylld stund!
 
Mina nya fina jobbarskor från Knulp. Är liksom gladskor! :-D ps. skokartongen till dessa kastade jag INTE för den var jättefin med en massa söta blommor på. ;-)
 
 I morgon, lördag, hade jag och älskade maken SPÖK + middag på Cirkus inbokat men med tanke på hans nuvarande skick så stannar vi hemma och biljetterna gick till Nina och Martin som blev desto gladare. :-D
 

Nu är klockan 04.45 och jag har varit vaken sen 03.00.
Just nu sover jag superdåligt och har därför valt en ny strategi där jag ska lägga mig tidigast kl.21.00 för att få bättre och mer sammanhängade nattsömn. Vilket i sin tur ska resultera i att jag orkar vara social längre på dagarna.
Ni som känner mig vet att jag brukar somna ungefär samtidigt som barnprogrammet går på tv, förstår vilken utmaning det här är!
Problemet är bara att jag blir helt förvirrad dagtid och framåt kl:18.00 slutar hjärnan snappa upp ord vilket resulterar i många feltolkningar och svar. Mamma och Nina är djupt involverade och säkert ganska trötta på mig efter alla felsvar och mysko sms. Så alla i min omgivning, ha tålamod! Får ni konstigt svar/inget svar/glömda träffar etc... så utgå från att jag missuppfattat/glömt dig och försök igen senare. Ta det inte personligt!
 
Ha en underbar helg alla!
 
 
 

RSS 2.0