Söndag...

...morgon och i köket har jag tänt levande ljus. Ute är det mörkt och dystert. Bara 2 ynka grader så snart kommer det kanske lite snö som lättar upp det kompakta gråa. 
Veckan som varit har börjat med att avboka allt pga halsont och följt av ett "nattskift" där jag kört skrikande sjuk bebis i rallyhastighet över mattkanterna medans modern snarkat gott i vårt sovrum. Fadern sov hemma i Norrtälje. Mindes hur otroligt jobbigt det är med sjuka bebisar och jag avundas inte föräldrarna! 
När Nina åkt så sov jag som en stock!
Igår hade jag o min älskade make en slappardag med inslag av myskläder, hembakad pizza, film och glögg och bokläsning. Bara så skönt!
Idag drar vi vidare för att passa sjuk bebis medan föräldrarna sover ut på hotell i närheten. 
Sista "nattpasset" denna vecka. ;-)
Innan dess Ci-möte i Solna där vi ska ta del av info från olika leverantörer av Ci. Blir intressant!
Jag skulle ju egentligen fått operera en andra Ci nu men då jag är för trött så tyckte läkaren att det får vänta. Så jag får se när/om det blir av. 
Ha en härlig dag alla! 
Sjuk Pus ❤️
Glöggmys på vår underbara pensionärkuvös. 😃
 
Smarrig pizza. 😜

Haft en lugn...

...vecka. Testat Zumba för första gången i mitt liv och jag var superkass! När dom andra svängde till höger så svängde jag till vänster. Sen skulle vi hoppa som grodor och ruska runt på hela nederdelen och det fick jag inte till utan såg ut som en vandrande pinne i blåst. haha :-) :-)
Men roligt var det!!! 
Sen har jag varit hos naprapat som knäckt och knådat min rygg och mina ben. Herregud vad ONT det gjorde!!! Så där ontskönt. Nästa vecka ska vi gå igenom i gymmet och han ska visa mig hur jag ska träna för att få bort min värk. 
Han var verkligen duktig!
För övrigt har jag träffat Niclas och Malin och Pirjo på middag hemma. Det är roligt laga mat och få hem lite folk. Även min kollega Maria har kommit hit och fikat en timme. Var himla mysigt!
Denna vecka bestämde jag mig för att vara hemma mycket och vara ensam mycket. Min hjärna behövde det. Tydligast märktes det igår när jag i en timmes tid letade efter mobilladdaren. Har absolut ingen aning vart jag lagt den. Dyker väl upp i frysen eller middagsmaten en vacker dag...
Idag åker jag till Norrtälje och njuter av landet. Ska passa på att springa lite i skogen. Älskar naturen, lugnet och grusvägarna i Norrtälje. ❤️
Ha en härlig helg alla! 
Morgonfrukost... Bara maken saknas ❤️

Det är märkligt...

... det där med barnbarn.
Jag saknar honom hela tiden och så fort Nina skickar en bild på honom så smälter mitt hjärta. Jag tycker han är det vackraste barnet och totalt fulländad.
Det är underbart roligt se de små förändringar som skett sen jag såg honom sist och när han ler mot mig blir jag alldeles varm inombords. Jag och Arnfinn älskar när Nina skickar små filmsnuttar på honom och skrattar högt när vi ser på dom. Så mycket kärlek. ❤️
När mina vänner berättar om sina barnbarn och jag känner igen mig i deras historier så är det som en ny värld har öppnats.
En värld där vi skördar frukterna av det vi skapat.
Det är fantastiskt underbart ha en familj runt sig. Att alltid veta att dom finns där.
Och nu är det Viggos tur att ta del av detta. 
❤️❤️❤️
 
 
 
 

Haft en relativt...

...lugn vecka. 
Skulle egentligen varit ensam hemma och haft time out, men efter länsat frysen på flera liter glass och sen fortsatt min bulldozerätning med allt möjligt ätbart från skafferiet så kände jag att, nej jag måste BORT!
Tog bussen till Norrtälje och har varit ute med Nina och sprungit i skogen i totalt mörker. Tackade min lyckliga stjärna för att jag inte snubblade och bröt både ben och armar!
Dagen efter var vi på gymmet och Viggo debuterade sin framtida gymkarriär. Nina var på mor o barnpass vilket jag inte var välkommen på. Iofs borde jag också fått gå med för jag hade ju också mitt barn med mig!! 😉
 
Hem igen efter mysiga dagar och så kom maken hem och även Basse hälsade på.
Att få tag i Basse är ungefär lika enkelt som att få tag i påvens privata nummer!
Torsdagen ägnade jag o maken till Hälsomässan. Var med på pass och fick gratis massage etc. En mycket lyckad mässdag. 😃
Idag går vi som två skadeskjutna 98-åringar! 
Satsar därför på Body Pump i morgon bitti. Har vi ont så kan vi lika gärna köra på. (Mitt motto) (Arnfinns motto är nog mer åt hållet; har jag gift mig med henne så får jag bara stå ut. He he)
Ha en härlig helg!
 
Skogsspring i mörkret 🙀
Viggo på första gympan
 
Lite yoga på mässan
 
Jag rockar loss 

RSS 2.0