Har varit en tung...

...vecka med mycket tårar och tankar.
Åter igen så orkar jag inte och kroppen har sagt ifrån.
Är nu sjukskriven ett tag framöver och hoppas att jag snart mår bättre.
Jag är förbannat trött på att mitt huvud vill så mycket men min kropp orkar inte.
Eller så är det huvudet som inte orkar...
Blev inte så mycket av Fit Camp för jag orkar inte med alla människor och ljuden utan jag har
istället valt springa mycket och ofta. Är väldigt skönt för både själ och hjärta. (Klyschigt, jag vet men sant!)
Helgen som var tillbringade jag i Norrtälje. Delvis själv och det var så himla skönt att vara där!
Älskar skogen, insjön, lilla stugan och så familjen Danielsson såklart.
Jag tog årets första dopp efter ha sprungit en runda. Så vattnet var alldeles lagom kallt.
Sen fick jag för mig att jag skulle i igen, men ångrade mig SNABBT! Så tips om ni ska bada nu- värm upp innan!
Lite yoga hemma i lugn och ro. Så skönt!
 
Jag i mina myskläder i Norrtälje. Med favoritkoppen full med kaffe. :-)
 
Finaste Grisen <3
 
Första doppet!
 
Hittade en skogsväg i Norrtälje som var jättemysig att springa på.
 
MYCKET stenig och rotfylld väg som jag sprang längst idag! Jätteroligt skutta bland stockar och sten och låtsas att jag var ute på orientering. Hade ingen aning om att det fanns en slinga där vi bor!! Och ett naturreservat dessutom.  Glad överraskning!
 vill även tillägga att det är vissa fördelar med att ha en svärson som är fd kock. Maten i Norrtälje är alltid så GOD! I fredags blev det grillade hamburgare och potatisklyftor. :-P
 

För övrigt väntar jag hem maken på fredag och jag LÄNGTAR något grymt efter honom!På lördag får jag träffa min "försvunne" son Sebastian. (Han renoverar köket så jag har inte sett röken av honom på en månad. SAKNAR honom!)
Minstingen fyller år på söndag men vi firar honom på lördag. Det ska bli jätteroligt träffa hela familjen igen.
Ha en underbar fortsatt vecka alla och var rädda om er!
 
 

Haft en lång vecka och intressant helg och nu....

... väntar vardagen snart igen fast inte riktigt ännu.
Kan som vanligt inte sova och har satt mig vid datorn för att åtminstone Arnfinn ska få sova och slippa mig snurrande i sängen.
 
I torsdags kom min kära make hem och han hade köpt en underbart fin jacka från Kari Traa åt mig.
Kari Traa och Moods of Norway är underbara märken från Norge och jag älskar deras kläder!
Min nya fina vind- och vattentäta jacka från Kari Traa. Älskar den!
Jag fick dessutom sportstrumpor i rosa och svart från Kari Traa. Han vet vad jag gillar!!! :-D
 
Min vän Malin, alias Mizze, som fyllt 40 år hade kryssning för alla vänner och släkt på fredagen. Jag har inte varit på kryssning sen 2009 så jag såg verkligen fram emot det.
Pga dålig sömn alltför lång tid så trodde jag att jag skulle hålla mig vaken till max kl:20.00, men jag slog mitt rekord sen säkert över 1 år tillbaka och var uppe till 23.30!!!
Därefter tyckte väl någon högre makt - att nu får det väl räcka - och valde låta en person av misstag tappa ett helt fullt glas av Irish Cooffee över mig!
Kan väl lugnt påstå att jag blev sur.  Sprit är en sak, men grädde.... Grädde LUKTAR! Så det var bara dra iväg till hytten, av med kläderna och in i duschen och sen även tvätta upp alla kläderna. Hoppas innerligt att fläckarna inte hann sätta sig ordentligt för tyget på byxorna och blusen är svårtvättade och klarar ingen högre värme. Körde dom direkt i maskinen när vi kom hem. Torkat resultat ska skärskådas idag. Håll tummarna!
Jag och min älskade Arnfinn.
 
 Och så Mizze och jag förstås dagen efter. :-)
 

Jo, jag har också hunnit sätta i löshår och det blev jättebra.
Fästena känns ingenting. Underbart!
Mitt nya hår.
 
Nu ser jag att klockan närmar sig 05.00 och jag ska ta en kopp koffeinfritt kaffe till. Supertråkigt vara vaken när Arnfinn sover gott så jag vill inte utmana ödet med koffein utan hoppas jag kan lägga mig snart igen. Arnfinn lär sova till 12.00 idag, minst! Beror inte på att han festat utan att dom spelade sjukt hög musik på båte och vi hade hytten ovanför ett av ställena. Jag som är stendöv utan min Ci, kände vibrationerna av basen och kunde inte heller sova. Och Arnfinn både hörde och kände så han sov ungefär 1 timme. Ja jag märker att jag låter som en gammal jättetråkig tant från 1889 ca, men det är liksom inte min grej att vara ute i festmiljö med hög musik och mycket människor. Går hellre en tur i berget och slår upp ett tält och lyssnar på tystnaden.
 Typ såhär.... Åh längtar tillbaka. Är vår bröllopsdag 2010. 
 
Nu kaffe!!!

Arbetar hemifrån idag...

... eftersom mitt rum är bokat till annat vilket är riktigt skönt och bra för mig för då kan jag sitta i morgonrocken och arbeta mina 4 timmar utan öron när det passar mig. :-)
Igår var jag och Malin/Mizze och skrev in oss på Fit Camp. Ska köra 2 pass/vecka Tabata, vilket jag inte har en aning vad det innebär mer än att det tydligen ska vara himla jobbigt.
Låter perfekt för mig nu när jag har stress  och oro i kroppen. Finns inget som är bättre än träning då!
Efter inskrivningen gick jag till vanliga  gymmet hemma och tränade för att vara lite i form när jag startar på onsdag. Var himla skönt och efter det hem och titta på nya Top Model där dom blandar killar och tjejer. Liknade mest någon kopia på Big Brother med Tyra Banks i huvudrollen! Blir nog roligt att följa denna period! Och ja, jag är så ytlig så jag ÄLSKAR Top Model. En av mina chic lit - svagheter ihop med glassiga böcker med historier om vimsiga tjejer. Min dotter nästan kräks över mina dåliga bokval. ;-) Men jag vill även poängtera att jag läser även seriösa böcker. När det gäller film/tv-serier blir det BARA roliga varianter helst utan allvar,våld, spänning. Fixar inte den biten för filmerna fortsätter alltid i mina drömmar sen och det är jobbigt springa runt och vara jagad en hel natt.
 
Nu ska jag jobba lite och sen iväg med granntanten och köpa blommor på Plantagen.Blir färdtjänst dit och hem. Lite lyxigt. Min granntant är 89 år och en riktig krutgumma. Vi ses en del hon och jag. Hon är en person som pratar om saker som hänt på 40-talet när hon var ung och det är underbart att lyssna på henne. Sist sa hon om mina smöriga bullar : "Det är så mycket smör i dom att jag inte behöver cerat". hahahaha :-D
 
Ha en härlig dag alla!
 
 

Efter hårda påtryckningar...

... från dottern som skriver med versaler "UPPDATERA DIN BLOGG!" kände jag en viss påtryckning och har därför hamnat framför blogg.se igen efter en längre frånvaro.
 
Har under senaste veckorna hunnit med:
 Ansiktsbehandling hos kära Karin i Östertälje. Vi hade dessutom sällskap under lunchen innan och satt och pratade en massa. Mest om basket och barnbarn. Ha ha :-D
Jag blev så trött efterråt att jag nästan somnade på pendeltåget. Kände att jag kunde varit mera socialt trevlig mot henne efter behandlingen - förlåt Karin! - men jag var så i comaland så hjärnan hängde inte riktigt med... Fast Karin är nog van vid det här laget. ;-)
 
Lunchtime utanför salongen. Härligt väder och sällskap!
 

Jag har även hunnit med träffa Malin. Inte Niclas Malin utan "gamla" Malin - förlåt!!! - och vi har varit hos hälsocoach - som inte gillade mina matvanor - och direkt efter gick vi till Snaps, en uteservering och tog varsitt glas vin. ;-)
Påpekas bör att 1. det var fredag 2. jag drack 2 smuttisar sen fick Malin mitt vin. 3. jag fick migrän av all cigarettrök så vi gick därifrån rätt kvickt, samtidigt som vi gnällde över hur unga dom var som rökte och vad MÅNGA dom var!!! hahaha gud vilken tantvarning! hahaha Malin och jag har haft MYCKET roligt ihop och varit ute mycket tillsammans, så det var lite att kasta sten i glashus där. ;-)
Fina Malin och jag. Ses på fredag igen för att åka kryssning och fira henne då hon fyllt 40 år! Grattis!!!
 

Har även varit och fikat med Nina och Angelica på stan och efterråt gick Nina och jag en låååångsam promenad längst Kungsträdgården och vattnet. Mysigt! Nina går verkligen inte fort nu och hon är så SÖT så jag skulle kunna äta upp henne! Lätt vaggande gång och den stora magen som en plopp där framme. Hur söt som helst. Jag är väldigt duktig på att skapa vackra, underbara barn tycker jag. :-) "stolt mor och inte alls partisk".
 
Med risk för att dottern inte godkänner att jag satt in denna bild så passa på att titta!!! I morgon kan det vara försent och bilden är borta! ;-)
 

För övrigt har det inte hänt så mycket.
Jag har varit på gymmet och lyft för tungt som vanligt och sen gått som en 100-åring ett par dagar efter.
Sen kom maken hem i torsdags och vi var hemma hos Marikka och Kristofer på middag och kollade elden efter. Arnfinn gillar verkligen äta hemma hos dem. Sa att det var som att gå på restaurang. Fin kritik!
 

Igår var det tjejträff hos Marina och det var verkligen mysigt! Men sen gick luften ur mig.
Har försökt vara social i två veckor nu och idag så har kroppen sagt ifrån ordentligt. Yrsel, öronsus och när jag har min Ci på mig blev ljudet smärtsamt högt för hjärnan klarade inte sortera bort vardagsljuden utan alla ljud blev lika höga. Grymt jobbigt, så min Ci åkte av och nu ska jag bara slöa i soffan utan att göra ett dyft mer än läsa. Arnfinn har åkt och det är tomt och tråkigt hemma.
Saknar alltid honom... Suck... min fina man. *kärlek*
 
 Har även varit ute och sprungit. Inte med cykeln då.... Sprang till jobbet och sen cyklade jag runt sjön. Mysigt. 
 

Nu väntar soffan och bok!
Ha en jättehärlig söndag alla! :-D

RSS 2.0